whatsapp facebook instagram twitter linkedin

Business casual

De tijd is voorbij dat een pak zakelijk altijd goed was. Tegenwoordig moet je de keuze maken tussen een pak en business casual. Wat trek je aan bij business casual ?? We zien nu te vaak dat iemand zakelijk de plank volledig misslaat. Bijvoorbeeld; te oude spijkerbroek, te casual, verkeerde colberts die zakelijk niet kunnen etc etc. Eigenlijk is het veel moeilijker geworden. We horen vaak dat tegenwoordig alles kan !!. Dat is absoluut niet zo. Je kunt maar 1x een goede indruk maken op je gesprekspartner en kleding is daar een belangrijk onderdeel van. Kleed jij je te casual dan zal je gesprekspartner hier (on)bewust een mening over vormen en die kan nadelig voor je uitvallen. Zorg er daarom voor dat je je goed laat adviseren wat wel en niet kan.

Het grootste gedeelte van ons assortiment colberts is altijd voorzien van een prijssticker. Hierdoor koop je bij ons net zoals pakken de colberts altijd goedkoper dan bij een ander

Merken die we voeren in dit segment zijn MAC, M5, Olymp, Profuomo, Giorgio, Bugatti shoes, Born with appetite, State of Art etc.

privacy verklaring | contact |