whatsapp facebook instagram twitter linkedin

actie

2e paar schoenen € 1,-

Nagenoeg de gehele wintercollectie van Giorgio, Berkelmans, Cycleur de Luxer en Bugatti 2e paar € 1,-. Je betaalt het duurste paar. We hebben echt nog voorraad genoeg in zowel nette schoenen als in sneakers. Uit ervaring weten we dat deze actie het goed doet dus wacht niet te lang.

Pakken € 100,- gaat nog even door

We hebbende collectie pakken voor € 100,- nog verder uitgebreid. Pakken die normaal tussen de € 249,- en € 349,- kosten voor € 100,-. Voldoende gangbare pakken in blauw, grijs, antra, groen etc. Maar ook pakken met een werkje. De meeste pakken zijn wol of wol mengingen. Echt fantastische pakken voor een koopje. Maten van 44 t/m 58 en 24 t/m 28 en 49 t/m 57

2 katoenen colls € 89,95 gaat ook door

Keus uit ca. 12 kleuren prachtige colltruien. Deze truien verkopen we al een paar jaar en zijn echt van een mooie kwaliteit (100% katoen). Ze kosten overal € 69,95 per stuk maar nu bij ons in Meppel en Hoogeveen 2 voor € 89,95. Ze gaan van S tot 3XL. We zeggen vaak kom snel anders is het op. Dat klinkt als een verkooppraatje maar vorig jaar tegen de kerst waren ze allemaal op en toen…………. Daarom we hebben nu een goede voorraad tegen deze scherpe prijs maar er wordt niet meer nageleverd. Van Harte Welkom

Diverse andere acties

De najaarscollectie is binnen. We hebben op dit moment diverse acties. We hebben ook een mooie actie met Redmond truien en overhemden 2 voor € 89,95 (v hals trui, schipperstrui etc). Je kunt ook combineren met de colltruien. Kom kijken in onze winkels dan tref je alle acties aan.

Merken die we voeren zijn o.a. State of Art, NZA, Fellows, Olymp, Profuomo, Bugatti schoenen, Giorgio, Born with appetite etc.

privacy verklaring | contact |